FAQ

Her er svar på noen spørsmål.

Det er mulig å komme på tirsdag (pga lang reiseveg), og da koster den ekstra natta kr 200,- inkl frokost. (kveldsmat må man da ordne selv).

Når det gjelder påmelding så må vi ha samlet påmelding fra hver klubb. Samme skjema som i fjor og det ligger tilgjengelig på NTF sin nettside (og denne siden). Fint om jeg får det så fort som mulig. Kommer det noen flere så send heller en ekstra påmelding.

Betaling for oppholdet skal gjøres til bankkonto som står på innbydelsen 4266.16.24927 før man ankommer sommerleiren. Gjelder både depositum, restbeløp eller om man velger å betale alt sammen i ett beløp.

Det kan betales samlet fra klubben hvis det er enklere for dere. Det er noen som har gjort det tidligere, men da må jeg få oversikt fra dere hvem betalingen gjelder for.

Det er mulig med oppredd seng. Det koster kr 425,- ekstra fra onsdag – søndag og kr 250,- ekstra fra onsdag – fredag (barn).
Da blir det utdelt sengetøy og håndklær ved ankomst. Ellers må man ha med sovepose og håndklær selv.

Det er mulig å bo med campingvogn/bobil på området. Strøm koster kr 100,- pr døgn.

Pris for ledsager som bor og spiser på området/spisesal – Døgnpris kr 730,- med oppredd seng/hånklær eller kr 690,- for medbrakt sovepose.

For enkeltrom koster det kr 160,- pr natt. NB dette gjelder for alle.

Pris for enkeltmåltider:
Frokost kr 75,-
Lunsj kr 110,-
Middag kr 145,-
Kveldsmat kr 75,-
Festmiddag kr 265,-

Familierabatt:
De to første til fullpris (voksne, evt. en voksen og et barn)
Nr 3 – 15% rabatt
Nr 4 – 20% rabatt
Nr 5 – 25% rabatt